Aanmelden

Ook belangstelling voor een woonvoorziening van Caring Communities? En bereid daaraan een actieve bijdrage te leveren? Vul dan het formulier in.

Heb je belangstelling voor een woonvoorziening van Caring Communities?

Je kiest dan voor een woonvoorziening waarbij zelfbeheer, met elkaar de community vormen en daaraan een actieve bijdrage leveren belangrijke uitgangspunten zijn. Dat geldt ook voor je familie. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden als je geen familie hebt of als deze niet (meer) in beeld is. Daarom spreken we van naastbetrokkenen. Misschien heb je vrienden of andere belangrijke mensen in je netwerk die een rol kunnen spelen.

Spreekt bovenstaande je aan? Vul dan het onderstaande formulier in. Zodra je je kunt aanmelden voor een woonvoorziening, ontvang je van ons een langere vragenlijst. Hierin vragen we ook naar je motivatie om in een van onze woonvoorzieningen te wonen, welke bijdrage jij en je naastbetrokkene(n) daaraan kunnen leveren, welke begeleiding je nodig hebt, wie je behandelaar is, wat je bezigheden overdag zijn, etc., etc.

Daarna word je – waar mogelijk met een naastbetrokkene – uitgenodigd voor een intakegesprek

Vind je het lastig om deze vragenlijst in te vullen en wil je hierover eerst overleggen? Stuur dan een mailtje naar info@caringcommunities.nl, dan maken we een belafspraak met je.

Je kunt meerdere opties aangeven
Zie hier hoe wij omgaan met je gegevens.